Praktische informatie yogalessen

De lessen zijn voor iedereen die graag kennis wil maken met yoga, maar ook voor mensen die al langere tijd aan yoga doen. Iedereen kan de aangeboden oefeningen meedoen vanuit zijn/haar eigen mogelijkheden. Je hoeft niet lenig te zijn om deel te nemen aan de yogalessen.

Wat moet ik aan?

Trek voor een yogales makkelijk zittende kleding aan welke makkelijk ‘meestretcht’. Het is aan te raden om wat laagjes over elkaar aan te trekken zodat je het warm genoeg hebt tijdens de eindontspanning en luchtiger kan bewegen tijdens de les. Voor de eindontspanning neem je een warm vest, plaid en/of warme sokken mee. Je betreedt de yogaruimte op sokken of blote voeten.

Wat neem ik mee?

In de yogaruimte in Valkenburg ZH en Sassenheim zijn yogamatten aanwezig. Je bent uiteraard ook welkom je eigen spullen mee te nemen zoals yogamat, kussen en/of deken. In Warmond zijn geen yogamatten aanwezig dus hier zal je je eigen yogamat mee moeten nemen (of je vraagt mij in het begin een extra mat mee te nemen). Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis.

Eten & Drinken

Beoefen yoga niet op een volle maag maar ook niet op een helemaal lege maag. Eet bij voorkeur iets lichts zoals fruit, noten, soep of een salade. Water meenemen voor tijdens de les is niet nodig maar voel je vrij om je eigen fles/drinkbeker mee te nemen. Drinken kun je het best na de yogales doen.

Stilte

Kom (ruim) op tijd naar de yogales zodat je tijd hebt een plek te vinden waarbij anderen zo min mogelijk gestoord worden. Bij binnenkomst trek je je schoenen uit en leg je je spullen klaar. Je kunt lekker gaan zitten of liggen. Zo komen je lichaam en geest al wat tot rust. Je telefoon zet je op vliegtuigstand of stil. De yogales beginnen we in stilte. Dit bevordert innerlijke rust.

Bekijk onze yogalessen

Voor alle yoga-lessen & experiences van yoga Touch & Flow in de Bollenstreek zie hieronder. Bij vragen, neem gerust contact op of probeer een gratis proefles bij interesse.

IMG 4907 chill alpaca Cropped

Een yogales tussen de Alpaca’s

Alpaca’s hebben van zichzelf een kalme uitstraling. De aanwezigheid van de dieren nodigt uit om te verbinden met je omgeving; de dieren en mensen om je heen.
Info yogales
buitenyoga2 Cropped

Buiten yoga yogales in de natuur

Yogales in de natuur met mooi weer. Omringd door groen en blootgesteld aan de elementen; je voeten in contact met de aarde, de wind door je haar en de hemel uitgestrekt boven je.
Info yogales
yogapose alpacas 1 Cropped 1

Alpaca yogales voor verbinding

Bij Alpacahoeve Klinkenberg worden yogalessen gegeven in gezelschap van Alpaca’s. Voel je welkom en verbind je met de dieren en de groene omgeving te Sassenheim.
Info yogales