Lesrooster yogales

Op 3 verschillende locaties in de Bollenstreek worden Hatha / Easy yogalessen gegeven; Warmond, Valkenburg ZH en Sassenheim (Alpacahoeve). Voor de lestijden op de verschillende plekken, kijk hieronder.

alpaca yoga verbinding ervaring experience 1

Lesrooster Alpacahoeve

Een yogales te midden van Alpaca’s op de mooi gelegen Alpacahoeve Klinkenberg. Er worden regelmatig yogalessen gegeven. Voor de komende yogalessen, klik Alpacayoga in het menu.
Lees meer
jay castor 7AcMUSYRZpU unsplash Cropped

Lesrooster Warmond

In het Trefpunt in Warmond zijn 2 lessen Easy yoga op maandagavond. De yogalessen zijn geschikt voor jong en oud, ervaren of niet ervaren. Je doet mee op je eigen niveau.
Lees meer
47242160 heldenhouding 2 Cropped

Lesrooster Valkenburg ZH

Yogales in een kleine groep in een sfeervolle ruimte met persoonlijke aandacht. Door afwisseling in in- en ontspanning en aandacht voor je adem kom je tot rust in je lijf en hoofd.
Lees meer
Balenzonstrand Cropped

Agenda yogales

Activiteiten buiten de wekelijkse yogalessen om. Bijvoorbeeld workshops, yogalessen in de natuur (bij mooi weer) of gratis proefsessie yoga tijdens een marktdag in de buurt. Momenteel zijn er geen activiteiten.
Lees meer
Paardenbloem unsplash Cropped

Tarieven yogales

Tarieven voor yogales in Valkenburg ZH, Warmond, en Alpacahoeve Klinkenberg in Sassenheim. Proefles is gratis in Valkenburg ZH en Warmond. Zie ook het tarief voor een cadeaukaart.
Lees meer

Bekijk onze yogalessen

Meer yogalessen van tevreden yoga deelnemers

hatha-yogales-lichaamshouding-adem-geest-bewustzijn-rust-kracht

Hatha yogales voor flow & harmonie

Met Hatha yoga werk je aan lichaamshouding, kracht en soepelheid. Je ademhaling vormt de brug tussen je lichaam en geest en helpt je in balans te komen en aandacht te richten.
Info yogales
buitenyoga2 Cropped

Buiten yoga yogales in de natuur

Yogales in de natuur met mooi weer. Omringd door groen en blootgesteld aan de elementen; je voeten in contact met de aarde, de wind door je haar en de hemel uitgestrekt boven je.
Info yogales
IMG 4907 chill alpaca Cropped

Een yogales tussen de Alpaca’s

Alpaca’s hebben van zichzelf een kalme uitstraling. De aanwezigheid van de dieren nodigt uit om te verbinden met je omgeving; de dieren en mensen om je heen.
Info yogales
yogapose alpacas 1 Cropped 1

Alpaca yogales voor verbinding

Bij Alpacahoeve Klinkenberg worden yogalessen gegeven in gezelschap van Alpaca’s. Voel je welkom en verbind je met de dieren en de groene omgeving te Sassenheim.
Info yogales