Lesrooster Valkenburg ZH

De yogalessen in een kleine groep zijn (voorlopig) gestopt sinds maart 2024. Wel is het mogelijk privé-les te doen. Mocht je interesse hebben en meer willen weten over het tarief of andere vragen hebben, stuur me een bericht.

De yogales vindt plaats in een sfeervolle ruimte met persoonlijke aandacht. Er wordt gewerkt aan lichaamshouding, soepelheid, kracht en ademhaling. Door afwisseling in in- en ontspanning en focus op je ademhaling, kom je meer tot rust in je lijf en hoofd. Ook houd ik rekening met specifieke wensen. De yogalessen worden aan huis gegeven en zijn geschikt voor jong en oud, ervaren of niet ervaren. Je doet mee op je eigen niveau.

Adres

Het Buitenwater 72, Valkenburg ZH

Yogalessen elders & tarieven

Meer yogalessen van yoga Touch & Flow in de Bollenstreek

lesrooster-yogales-lestijden-bollenstreek-katwijk-sassenheim-warmond

Lesrooster yogales

Tijdens een Hatha yogales is er aandacht voor je adem, lichaamshouding en beleving. Door in- en ontspanning kom je tot jezelf. Yogalessen worden gegeven in de Bollenstreek op…
Lees meer
derick mckinney QqvTI5Edc unsplash Cropped

Praktische informatie yogalessen

Tips voor de yogales. Zoals je kleding, wat je meeneemt en wel of niet eten en drinken. De yogales begint in stilte om in verbinding te komen met je lichaam en…
Lees meer
eskay lim EtVAsOcadU4 unsplash Cropped

Cadeaukaart

Met een cadeaukaart voor een yogales kun je je partner, vriend(in) of familie verrassen. Als hij/zij van dieren houdt is een yogales op de Alpacahoeve een mooie belevenis.
Lees meer