Uncategorized

Reservering alpacayoga

Hartelijk dank voor uw reservering voor een Alpacayogales op Alpacahoeve Klinkenberg! U ontvangt een bericht in uw mailbox van de reservering. Tot ziens op de Alpacahoeve!

eskay lim EtVAsOcadU4 unsplash Cropped

Cadeaukaart

Met een cadeaukaart voor een yogales kun je je partner, vriend(in) of familie verrassen. Als hij/zij van dieren houdt is een yogales op de Alpacahoeve een mooie belevenis.

Voorbeeld Arthur Transparante header

Dit is een kop Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus et leo eget tellus hendrerit scelerisque. Door Judith Dit is een H2 kop Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Phasellus et leo eget tellus hendrerit scelerisque. Cras venenatis ultrices nulla. Quisque at dui. Fusce ante leo, mattis vitae, lobortis vitae, …

Voorbeeld Arthur Transparante header Lees meer »

derick mckinney QqvTI5Edc unsplash Cropped

Praktische informatie yogalessen

Tips voor de yogales. Zoals je kleding, wat je meeneemt en wel of niet eten en drinken. De yogales begint in stilte om in verbinding te komen met je lichaam en adem.

Template Arthur reviews locaties

nd ik superfijn en ik kijk er dan ook iedere keer weer naar uit.Je voelt dat je kracht en soepelheid opbouwt, doordat het lesprogramma zich na zes weken herhaalt. Daarbij wordt het nooit saai, omdat Judith regelmatig nieuwe oefeningen bedenkt. De wekelijkse yogalessen van Judith vind ik superfijn en ik kijk er dan ook iedere …

Template Arthur reviews locaties Lees meer »