Buiten yoga yogales in de natuur

Yoga in de natuur

Als de temperaturen oplopen in de lente, rol eens je mat buiten uit voor een yogales in de natuur; in een park, bos of strand. Met de voeten stevig op de aarde een zonnegroet doen naar de zon. De warmte voelen van de zon. Reiken naar de hemel. Frisse lucht die je inademt en de wind die streelt langs je huid en haar. De boom beoefenen naast de bomen. De geluiden die je hoort om je heen zoals het ruisen van de wind of vogelgekwetter. Yoga in de natuur daagt je ook uit want soms blaast de wind wat harder, schuilt de zon achter een grote wolk, hoor je verkeer om je heen of zijn er kriebelende beestjes in de buurt. De uitdaging om te zijn en te ervaren met alles wat op dat moment voelbaar is, is juist ook dan van toepassing. Elk moment is er de uitnodiging om je te verbinden met jezelf en de natuur. Je kan je ervoor openstellen. Je eigen natuur in verbinding met de natuur om je heen.

Dorpsweide

De dorpsweide aan de Rijn bij de nieuwe wijk het Duyfrak is ruim en groen. Vergezeld door watervogels in de uitgestrekte weide ben je er even helemaal uit, ook al is het vlakbij huis. Bij mooi weer wordt geregeld yogales buiten gegeven van mei tot in september. Meestal op dinsdagavond om 19:00 uur of woensdagochtend om 9:15 uur. Bij interesse, stuur me een e-mail of bericht. Het is handig als je je eigen yogamat meeneemt.

Koudenhoorn

Koudenhoorn bij Warmond is een prachtige locatie in het groen omringd door water van de Kaagse plassen en het bos. Je hoort het ruisen van het riet en het ritselen van de bladeren aan de bomen. In de zomer kunnen er muggen zijn dus is het handig je van te voren in te smeren met ant-mug/insectenspray. Bij mooi weer wordt in de zomer hier yogales gegeven op maandagavond rond 18:45 uur. Dit is niet wekelijks dus laat me weten als je interesse hebt, dan houd ik je op de hoogte.

Groepsles yoga

Wil je een yoga-groepsles met een aantal vriend(inn)en/familie-leden of collega’s als gewoon uitje of speciale gelegenheid (vanaf 4 personen), neem gerust contact op. Dan kijken we naar een geschikt moment en locatie in de buurt. Het panbos, Valkenburgse meer, Dorpsweide in Valkenburg ZH of Koudenhoorn zijn o.a. mooie buitenlocaties.

Bekijk ook onze andere yogalessen

IMG 4907 chill alpaca Cropped

Een yogales tussen de Alpaca’s

Alpaca’s hebben van zichzelf een kalme uitstraling. De aanwezigheid van de dieren nodigt uit om te verbinden met je omgeving; de dieren en mensen om je heen.
Info yogales
yogapose alpacas 1 Cropped 1

Alpaca yogales voor verbinding

Bij Alpacahoeve Klinkenberg worden yogalessen gegeven in gezelschap van Alpaca’s. Voel je welkom en verbind je met de dieren en de groene omgeving te Sassenheim.
Info yogales
hatha-yogales-lichaamshouding-adem-geest-bewustzijn-rust-kracht

Hatha yogales voor flow & harmonie

Met Hatha yoga werk je aan lichaamshouding, kracht en soepelheid. Je ademhaling vormt de brug tussen je lichaam en geest en helpt je in balans te komen en aandacht te richten.
Info yogales