Alpaca yogales voor verbinding

Yoga & Alpaca’s in het groen (lente/zomer 🌞)

Al eens yoga buiten geprobeerd? Het uitgestrekte groen bij Alpacahoeve Klinkenberg aan de rand van Sassenheim is een mooie locatie. En behalve de landelijke sfeer zijn er ook…  grappige en innemende alpaca’s  in verschillende kleuren, een bont gezelschap! Terwijl je op de mat zit of in beweging bent, komen de nieuwsgierige alpaca’s al snuffelend bij je kijken, grazen of in de buurt zitten. 

Je hoort om je heen de graas-geluiden of het hummende geluid dat ze maken als ze met elkaar communiceren. Rustgevend al geeft hun aanwezigheid ook enige afleiding. Ook hoor je tussendoor een trein en/of vliegtuig passeren maar dat kan de pret niet drukken. Een bijzondere manier om in verbinding met jezelf en je omgeving te zijn!

Yoga & Alpaca’s in ontvangstruimte (herfst/winter ☔❄)

Als het koud en nat is (of tijdens herst/winter) vindt de yogales plaats in de ontvangstruimte. In de gezellige ontvangstruimte is yogales tussen de hummende en nieuwsgierige Alpaca’s een bijzondere ervaring. Ze knabbelen graag aan wat hooi of stro, nu en dan rondkijkend en lopen door de ruimte al snuffelend. Voeten/tenen zijn daarbij interessante objecten tijdens de yoga. Na de yogales, bij het voeren van de dieren, is er volop ruimte om met de dieren in contact te zijn.

Lestijd & Programma

Of je wel of niet eerder yoga hebt gedaan maakt niet uit, je bent van harte welkom. De Alpaca’s geven een extra dimensie aan de beleving van yoga in de natuur. De yogales vindt plaats in de avond om 19:00 uur (7:00 pm) en duurt ongeveer 1 uur. Yogamatjes zijn aanwezig. De yogales sluiten we af met yogi thee te midden van de alpaca’s.

Daarna is er gelegenheid om de alpaca’s te voeren en foto’s te maken. Bij fris weer is het handig om een warm vest of trui mee te nemen.

Speciale gelegenheid

Is er een speciale gelegenheid met een groep mensen, bijv. vrijgezellenfeestje, vriend/vriendinnenweekend of uitje met collega’s? Neem contact op met mij (e-mail: touch4flow@gmail.com / tel. 0621488956) en dan kijken we naar een geschikte datum & tijdstip. Op dinsdag, donderdag en zondag zijn er helaas geen yogalessen mogelijk op de Alpacahoeve vanwege andere activiteiten. Op zaterdag is er in de herfst/winter alleen yogales mogelijk om 16:15 uur i.h.a..

Tips

  • Soepel vallende kleding waarin je goed kunt bewegen en qua dikte aangepast aan de buitentemperatuur, eventueel met een extra vest voor bij de eindontspanning
  • Smeer je in tegen insecten tijdens de zomer

Tarief

Het bedrag voor een yogales is 25 euro per persoon en dient van tevoren worden overgemaakt (zie tekst onder reservering).

Voor alpacayoga zijn cadeaukaarten te koop (25 euro pp) om iemand mee te verrassen.

In het herfst- en winterseizoen en als het weer wat minder is, wijken we uit naar de sfeervolle ontvangstruimte of de hooizolder, waar we de yogamatten uitrollen in aanwezigheid van Alpaca’s. Halverwege de yogales komen de Alpaca’s er tussen en komen nieuwsgierig in de buurt staan, al snuffelend of knabbelend aan hooi.

Reservering

Selecteer hieronder de datum en het aantal plekken voor reservering. Binnen 24 uur na reservering ontvangt u een e-mail met daarin de boekingsbevestiging.

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzend

We verzoeken je het bedrag 10 dagen van tevoren (of eerder) over te maken naar rekening-nummer NL92INGB0006275428 t.n.v. J.N. Kloth o.v.v. Alpaca yoga, je (voor)naam en datum yogales.

Adres Alpacahoeve Klinkenberg: Klinkenberg 15 ,2171 AN Sassenheim

Bekijk onze andere yogalessen

IMG 4907 chill alpaca Cropped

Een yogales tussen de Alpaca’s

Alpaca’s hebben van zichzelf een kalme uitstraling. De aanwezigheid van de dieren nodigt uit om te verbinden met je omgeving; de dieren en mensen om je heen.
Info yogales
buitenyoga2 Cropped

Buiten yoga yogales in de natuur

Yogales in de natuur met mooi weer. Omringd door groen en blootgesteld aan de elementen; je voeten in contact met de aarde, de wind door je haar en de hemel uitgestrekt boven je.
Info yogales
hatha-yogales-lichaamshouding-adem-geest-bewustzijn-rust-kracht

Hatha yogales voor flow & harmonie

Met Hatha yoga werk je aan lichaamshouding, kracht en soepelheid. Je ademhaling vormt de brug tussen je lichaam en geest en helpt je in balans te komen en aandacht te richten.
Info yogales