Alpaca Yoga

Al eens yoga buiten geprobeerd? Het uitgestrekte groen bij Alpacahoeve Klinkenberg aan de rand van Sassenheim is een mooie locatie. En behalve de landelijke sfeer zijn er ook…  grappige en innemende alpaca’s  in verschillende kleuren, een bont gezelschap! Terwijl je op de mat zit of in beweging bent, komen de nieuwsgierige alpaca’s al snuffelend bij je kijken, grazen of in de buurt zitten.  Je hoort om je heen de graas-geluiden of het hummende geluid dat ze maken als ze met elkaar communiceren. Een bijzondere manier om in verbinding met jezelf en je omgeving te zijn!

Of je wel of niet eerder yoga hebt gedaan maakt niet uit, je bent van harte welkom. De Alpaca’s geven een extra dimensie aan de beleving van yoga in de natuur. De yogales sluiten we af met yogi thee temidden van de alpaca’s. De yogales zelf duurt ongeveer 1 uur. Daarna is er gelegenheid om de alpaca’s te voeren en foto’s te maken. 

Is er een speciale gelegenheid met een groep mensen, bijv. vrijgezellenfeestje of vriend/vriendinnenweekend? Neem contact op met mij (e-mail: touch4flow@gmail.com / tel. 0621488956) en dan kijken we naar een geschikte datum & tijdstip.

Tips:

  • Soepel vallende kleding waarin je goed kunt bewegen en qua dikte aangepast aan de buitentemperatuur, eventueel met een extra vest voor bij de eindontspanning
  • Smeer je in tegen insecten tijdens de zomer

Bedrag: 25 euro pp

Yogamatjes zijn aanwezig

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

In het herfst- en winterseizoen en als het weer wat minder is, wijken we uit naar de sfeervolle ontvangstruimte of de hooizolder, waar we de yogamatten uitrollen in aanwezigheid van Alpaca’s. Halverwege de yogales komen de Alpaca’s er tussen en komen nieuwsgierig in de buurt staan, al snuffelend of knabbelend aan hooi.

x

Reservering

Selecteer hieronder de datum en het aantal plekken voor reservering. Binnen 24 uur na reservering ontvangt u een e-mail met daarin de boekingsbevestiging.

Momenteel is er een Lock down waardoor het niet mogelijk is Alpaca yoga te doen. Als de Corona Lock down is opgeheven zullen er weer data verschijnen op de website.

No Events Found...

Het bedrag kan overgemaakt worden naar rekening-nummer NL92INGB0006275428 t.n.v. J.N. Kloth o.v.v. Alpaca yoga met datum yogales.

Mocht je je reservering willen bekijken of wijzigen dan kun je inloggen (zie menubalk) op je eigen account, welke aangemaakt is toen je de reservering maakte. Als je ingelogd bent klik je op account in de menubalk waarna je toegang hebt tot je gegevens inclusief je reservering(en) die je eventueel kunt wijzigen. Wijzigingen kunnen plaatsvinden tot 3 dagen vóór het event.